Over deze site

mijn praktijk

Mijn naam is Linda Janssen en ik woon momenteel in Rotterdam alwaar ik mijn Praktijk voer. Ik ben medisch HBO geschoold, Natuurgeneeskundig Gezondheidsadviseur en Iriscopist, Energetisch Therapeut, Reiki Master en Medium.

Daarnaast houdt ik mij al jaren bezig met de verbetering van het totale lichaamssysteem op alle niveau’s (lichaam, ziel,geest). Regelmatig volg ik medische applicatiedagen en andere “wijsheden” binnen mijn circuit.

Quantengenezing heeft mijn diepe interesse en ik blijf mij dan ook verdiepen en scholen in de laatste methoden op dit gebied. Ik wissel met mijn collega’s de meest recente ontdekkingen en ontwikkelingen hierover uit.

Het hart van deze site ligt vooral in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van helings- en bewustwordings processen.

Dat wil zeggen dat er samen gekeken wordt naar de diepere lagen in ons wezen. Hier trachten we te achterhalen wat de oorzaak van onze klachten is en deze op te heffen. Hierbij kiezen we uit diverse technieken en middelen om het systeem (lichaam, geest, ziel) weer optimaal te krijgen door de disbalans/oorzaken te corrigeren dan wel weg te nemen.

Dit kan naast natuurlijke therapie onder andere ook door te werken op Energetisch-, Orgaan-, Bioresonant-,Cel-, Quant en Lichtniveau.

Het holistische ( lichaam, geest, ziel ) helingsprincipe, waarbij ik gebruik mag maken van mijn “ gereeedschapskistje” welke bestaat uit verworven kennis door Studie, Inwijdingen en Gaven is voor mij een dankbare, zielsvervullende taak.

Afspraken maken

steen en waterIn principe is doorverwijzing van een arts inhoudelijk niet noodzakelijk om een cliënt te kunnen behandelen.

Gecertificeerde alternatieve therapeuten hebben een vooropleiding HBO-gezondsheidszorg en daarmee medische basiskennis in huis.

Desalniettemin zal elke complementair therapeut bij medische klachten bij zijn cliënten er op aandringen hun verantwoordelijkheid om adequaat medisch advies in winnen te nemen en vervolgens gaarne in samenwerking met betreffende medicus zijn cliënt preventief/complementair gezien zo goed mogelijk ondersteunen.

Voor telefonische en praktijk afspraken kunt u uitsluitend bellen op werkdagen tussen 12.00-13.00 en 19.00-20.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook een éénmalige afspraak maken voor een Reiki Inwijding, Spirituele Healing of Bewustwordingsmassage. Telefonische consulten zijn óók uitsluitend op afspraak.

Kom met mij in contact

[contact-form to=’info@danssportbond.nl’ subject=’Contact’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]